Boka ditt första möte idag!

Gå in på min boknings sida och titta på de olika alternativen. Vet du inte vad du ska boka? Boka ett inledande samtal gratis så tittar vi tillsammans på vilken lösning som är bäst för just dig.


Det vanligaste  upplägget. Du hittar fler på min bokningssida

PIL Funktionsmedicinskt Rehabprogram

3 månader

Kostnad 12 000 SEK inkl 25 % moms (för förtag 12000 SEK ex moms)
Tillkommer gör kostnad för blodprofil och labbtester på cirka 8 - 12 000 SEK samt för eventuella näringstillskott.

Vårt program PIL Funktionsmedicinskt Rehabprogram 3 månader vänder sig till dig med sjukdom och symtom och som med rätt kost, näringstillskott och andra livsstilsåtgärder vill ge förutsättningar för läkning och symtomlindring.

Programmets innehåll vilar på en vetenskaplig grund och utförs av en Cert. PI Funktionsmedicinsk Terapeut utbildad av Paleo Institute. Programmet genomförs som fysiska möten, videomöten eller via telefonsamtal och bygger på en beprövad och systematiska metod för framgångsrika resultat. Programmet ser ut på följande sätt:


Vi sätter hela din livssituation i fokus- utöver kosten går vi igenom stress, sömn, träning, dagliga rutiner m.m. Jag finns under din utbildning till hands för dig som rådgivare och coach. Du får en bra grund att stå på och kan sedan komplettera med fler tillfällen för uppföljning och stöd.